MABF#8 2021Г. „ САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ В БИЗНЕСА“

Осмото издание на  Medical Aesthetic Business Forum беше юбилейно за организатора Бул Мед консулт. 

През 2021 година Бул Мед Консулт отбеляза 10 години от създаването на фирмата и от активната на дейност на компанията по развитието на българския бюти пазар.

Темите на събитието бяха посветени за самоусъвършенстването на лидерите и мениджърите в бюти сектора. То се проведе и под надслов „ Самоусъвършенстване в бизнеса“.

Мария Шаркова

Топ лектор и гвоздей на програмата беше  уъркшопа на популярната журналиста и специалист по публично говорене Анна Цолова. Тя показа на практика на гостите на събитието как да говорят пред публика или когато снимат видео клипове за промоционалните кампании на своя бизнес.

Усмивката, приветливият поглед и ясният изказ са сред най-важните елементи на публичното говорене, каза Ани. Цолова показа наглед как е правилно да се общува с публиката по време на презентация или при заснемане на видеоклип, макар и в този случай да не виждаш зрителите.

Съсобственикът на Бул Мед Консулт инж. Георги Панчев проведе лекция на тема как да запазим високо ниво на обслужване на клиентите си дори в трудни времена.

Мария Шаркова

Адвокат Мария Шаркова разказа за някои интересни случаи от нейната практика, свързани с естетичните процедури. Тя даде много съвети на гостите как да защитят правата си и как да използват информираното съгласие по най-добрия възможен начин.

Петър Иванов пък даде ценни идеи за управление на екипи в трудни времена, когато голяма част от работата се извършва дистанционно или във виртуална среда. Той е специалист по управление на виртуални екипи и определено спечели публиката с иновативния си подход.

Освен полезни съвети и идеи за развитие на своя бюти бизнес гостите на събитието имаха възможността и да се позабавляват. Специално за тях актьорът Виктор Калев изнесе своя моноспектакъл „Грамофонът“. Смях, сълзи, много музика и танци. Така премина гала вечерта на събитието. А спомените…. те остават завинаги.

Следващото издание на  Medical Aesthetic Business Forum ще се проведе на 18-20 септември 2022 в Wave Resort, Поморие.