РАЗВИТИЕ НА БЮТИ БИЗНЕС ЧРЕЗ ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ И ПРОГРАМИ

През юни 2023г. Бул Мед Консулт проведе традиционното издание на Medical Aesthetic Business Forum, като предостави възможност на гостите да на научат как могат да използват европейски фондове и програми, за да развият своя бизнес. Темата беше представена от Галя Менова, специалист по европейско финансиране и дългогодишен партньор на Бул Мед.

На форума световно известният дерматолог проф. д-р Фирас Ал-Ниаими от Великобритания представи възможностите на най-новия комбиниран лазер Gentle Max Pro Plus.

Д-р Инна Беленки, по настоящем мениджър клинични обучения за Sinclair EBD, представи многофункционалната платформа Viora, която дава възможност за разширяване на практиката и развитие на бизнеса.

Дерматологът и клиничен тренер на Inmode Aesthetics Д-р Мария Кномич, сподели своите широки познания за платформата Morheus8, както и протоколи на процедурите за постигане на оптимални резултати.

Доц. д-р Весела Райкова, дерматолог и тренер на MaiLi, демонстрира на живо добрите практики за поставяне на инжекционния филър.

Добре познатите имена в естетичната дерматологи д-р Паула Лозанова и д-р Симеон Георгиев показаха как с един добър проидукт като Ellanse могат да се постигнат естествени и впечатляващи резултати.

Лицето на Деси Стоянова, позната от предаването „Преди обед“, оживя от екрана и се качи на сцената на събитието, за да даде ценни съвети как да се позиционираме по-добре в медиите.

Топ маркетологът Зорница Калоянова от Ad Digital разказа за набиращата все повече популярност платформа Tik-Tok и как тя може да бъде използвана като канал за полезно видео съдържание.

Игнат Арсенов, който работи в областта на защита на потребителите повече от 24 години, разшири познанията на аудиторията, като сподели изключително ценна информация в посока превенция от подвеждаща реклама.

След образователната програма, градините на хотела засияха в огнено шоу, а емоционалният заряд се покачи токова високо, колкото и артистите на кокили.

Програмата беше толкава бляскава и вълнуваща, че изглеждаше като илюзия. Усещането за вълшебство дойде от уменията на илюзионистът Венсан Петров. За доброто настроение на гостите се погрижи музиката на Владо Димов и нежният глас на Ивета Петрова. Купонът продължи

Очакваме Ви отново на 11-то издание на Medical Aesthetic Business Forum!