Medical Aesthetic Dermatology Forum

Регистрирай се

Програма

 • Ден 1: 02.10.2020

  14:00 – 18:00

  Настаняване във винен и СПА комплекс “Старосел”

  19:15

  Коктейл за добре дошли

  20:00

  Вечеря

 • Ден 2: 03.10.2020

  08:00

  Закуска

  09:45

  Официално откриване на форума с инж. Георги Панчев

  10:00

  CO2 лазерите в дерматологията. Протоколи за работа. Индикации и противопоказания. Част 1

  Лектор д-р Фирас Ал-Ниаими, Великобритания

  11:00

  Кафе пауза/ Hands-on

  11:10 ч

  Въпроси и отговори: CO2 лазерите в дерматологията. Протоколи за работа. Индикации и противопоказания.

  Лектор д-р Фирас Ал-Ниаими, Великобритания

   

  12:00 - 13:00 ч

  Обяд

  13:00 - 14:00 ч

  Пикосекундните лазери и тяхното приложение в лечението на мелазма и други видове пигментации. Протоколи за работа. Клинични случаи.

  Лекор: д-р Андрей Мартин, Румъния

   

  14:00 - 14:30

  Кафе пауза/ Hands – On

  14:30 - 15:30

  Радиочестотна асистирана липосукция. Клинични случаи. Протоколи за работа. Примери от практиката

  Лектор д-р Пиер Паоло Ровати, Италия

  15:30 - 16:00

  Bodytite клинични случаи с д-р Евгени Шарков, България

  16:00 - 17:00 ч

  Hands-On Morpheus8

  17:00 - 18:00

  Винен тур в “Храма на виното”

  20:00 ч

  Гала вечеря с музикална изненада

*Организаторите си запазват правото на промени в програмата с цел по-доброто провеждане на събитието.

лектори

д-р Фирас Ал-Ниайми

Британски дерматолог, експерт в лазерната дерматология

Д-р Фирас Ал-Ниайми е дерматолог и консултант по дерматология във Великобритания. Той завършва своята специализация в Манчестър, в един от най-големите дерматологични центрове в Европа, където работи заедно с редица известни дерматолози от цяла Европа. Д-р Ниайми специализира дерматологична хирургия и използване на лазери в дерматологията в световноизвестния дерматологичен институт St. John’s при болницата Guy’s and St Thomas’ в Лондон. Своите познания относно използването на лазерите в дерматологията той затвърждава по време на престоя и работата си в САЩ. Най-голямата страст на д-р Ниайми са научните изследвания в областта на дерматологията. Той има над 130 научни публикации в областта и над 200 презентации както на национално, така и на международно ниво. Редица международни фармацевтични, козметични и компании за лазерна апаратура се допитват до него относно своите проекти. Постиженията му в областта на дерматологията и по-специално при  хирургичното лечение на рак на кожата, лазерите и козметичната дерматология му отреждат престижно място сред най-уважаваните дерматолози по света.

Д-р Пиер Паоло Ровати

Пластичен хирург, Италия

Д-р Пиер Паоло Ровати завършва медицина и хирургия. След това специализира спешна хирургия с пълни оценки. Работи като пластичен и естетичен хирург от 1986 г. (Верона, Милано и Болцано). Член е на Италианското дружество по естетична хирургия (SCEI), на Италианското дружество по естетична медицина (SIME), на Италианската федерация по естетична медицина (FIME), на Италианската асоциация по естетична пластична хирургия (AICPE). Член-основател и съветник е на Италианското дружество по лазерна хирургия (AICL). Член-основател и вицепрезидент е на Италианската медицинска асоциация за борба със стареенето (AMIA).
Участва в множество национални и международни конференции, като лектор и преподавател в курсове и магистратури по естетична хирургия. Автор е на множество научни публикации, в национални и международни списания.
Като вицепрезидент на Италианската асоциация за борба със стареенето до 2011 г. той разработва нови протоколи и нови методики за медико-хирургичен подход, допринася значително за организирането и преподаването на семинари за медицински специалисти и конкретизира стандартизацията на метода на присаждане на конци ендоскопски при лифтинг на лице.
Понастоящем е учител в Медицинското училище на Agorà на Естетичния адрес на Милано (четиригодишен магистър) и е един от четирите италиански хирурзи, принадлежащи към научния съвет на Мерц Фарма. Официален тренер за Европа и Азия на метода Face Tite® за операция на долната трета на лицето и тялото. Протоколът за използване на хирургичния метод в световен мащаб наскоро беше съставен съвместно от д-р Роватти (ITA) и д-р Мълхолланд (САЩ).

Д-р Андрей Мартин

Специалист по пластична, реконструктивна хирургия и реконструктивна микрохирургия

Участва в извършване на пластична и естетична хирургия от всякакъв вид, специализиран в областта на реконструктивната и естетична хирургия на гърдите, както и в нехирургични минимално инвазивни естетични процедури.
Своя професионален път започва като лекар по пластична и реконструктивна хирургия през 1996. Получава стаж и обучение в клиниката по хирургия I, клиниката по УНГ, клиниката по детска хирургия, офталмологична клиника, клиника по хирургия II, клиниката на BMF, Клуж-Напока.
От 1998 г.  до 2000 г. е президент по пластична и реконструктивна хирургия в Клинична болница по пластична хирургия, репарация и изгаряния “Steaua”, Букурещ.
От 2001 – 2003 г . е асистент по пластична и естетична хирургия, Университет в Орадия.
От 2003 – 2010 г. е докторант на Университета по медицина и фармация Iuliu Haţieganu, Клуж-Напока, Катедра по онкологична хирургия, Онкологичен институт „Йон Чирикуца“ Клуж-Напока, ръководител проф. Д-р Лучиан Лазар, с темата „Реконструкция на гърдата след онкологични интервенции“.
От 2001 г. до момента е специалист по пластична хирургия в Клиника MEDESTET Клуж-Напока.
От 2007 г. до сега е медицински директор и собственик в Клиника MEDISPA.

Д-р Евгени Шарков

Пластичен хирург

Д-р Евгени Шарков е пластичен хирург. Началник на клиниката по пластична хирургия към Александровска болница.

Завършва Медицински Университет в гр. София с грамота за отличен успех. Защитава специалност “Пластично-възстановителна и естетична хирургия”. Докторант на тема – “Body Contouring”към УМБАЛ “Амександровска”
Член е на Българската Асоциация по Пластично-възстановителна и естетична хирургия (БАПРЕХ)
От 2016г. до 2019г. е официален представител на лекарите специализанти по Пластична хирургия в България пред ICOPLAST (INTERNATIONAL CONFEDERATION OF PLASTIC SURGERY SOCIETIES).
Специализира “Пластично-възстановителна и естетична хирургия” във Великобритания и работи съвместно с Mr.Brent Tanner и Мr. Michael Cadier (Immediate past president of BAAPS – British Association of Aesthetic Plastic Surgery)
От 2017г. до 2019г. е член на Лекарския съюз на Великобритания.

От януари 2020г. е Началник клиника “Пластично-възстановителна и естетична хирургия” към УМБАЛ “Амександровска”

Посещавал е множество конгреси по пластична хирургия. Официален международен трейнър за Inmode– неинвазивна липосукция и радиочестотно лифтиране на тъкани. Официален трейнър за SmartGraft– FUE технология за трансплантация на коса. Има сертификати за практическо и теоретично обучение за работа с Restylane, Princess, Juvederm.
Автор и съавтор на редица научни статии и презентации в сферата на естетичната хирургия.

Регистрирай се

локация

Хотел Старосел се намира в покрайнините на село Старосел и предлага открит плувен басейн с гореща минерална вода. Има интериор в традиционен български стил с естествени материали, като дърво, камък и вълна. Разполага с пиано бар със съоръжения за караоке и със собствена винарна.
Специалитети от българската кухня се сервират в ресторанта на хотел Старосел с лятна тераса. Предлага се богата винена листа и може да се организира дегустация на вино, както и винени обиколки в района.
Разположен в пристройката, СПА центърът Ви кани да релаксирате в хидромасажната вана, сауната, парната баня или да се поглезите с масаж или специална козметична процедура, включително винена терапия.
На място има също игрище за мини голф и малък зоопарк с домашни животни. Лов, конна езда и офроуд екскурзии в околността се организират срещу допълнително заплащане.
Всички помещения за настаняване съчетават традиционен интериор с модерни удобства като плоскоекранен телевизор, минибар и собствена баня със сешоар, безплатни тоалетни принадлежности и душ или вана.
В общите части е осигурен безплатен Wi-Fi достъп до интернет, а на място има безплатен частен паркинг. Курортът Хисаря е на 20 минути път с кола от хотела.

цена за участие

 • Промо цена до 31 юли 2020 400 лв. без ДДС

 • Ранно записване до 1 септември 2020 500 лв. без ДДС

 • Стандартна цена 610 лв. без ДДС

Цената включва:

 • Пълен достъп до конферентната и hands-on залата
 • 2 нощувки със закуска в Старосел
 • Коктейл за добре дошли и вечеря на 2 октомври 2020
 • Обяд на 3 октомври 2020
 • Винен тур и дегустация на 3 октомври 2020
 • Гала вечеря на 3 октомври 2020
 • Ползване на SPA и фитнес центъра на хотела