Medical Aesthetic Dermatology Forum

Регистрирай се

Програма

 • 02.10.2021

  09:00

  Регистрация.

  10:00

  Комбинирани подходи при апаратните процедури за лице. Максимално запазване на естественото излъчване и вид на лицето на пациента.

  Лекция на д-р Адриана Рибе, Испания

  11:00

  Кафе пауза / Демонстрации

  11:30

  Лекция на д-р Росица Денчева

  12:30

  Обяд.

  13:30

  Morpheus8. Хитова процедура за лице и тяло в България. Нови протоколи за работа и добри световни практики.

  Лекция на д-р Еран Крийгер, Израел 

  14:30

  Кафе пауза/Демонстрации

  15:00

  Как да възобновим естествената младост и красота в медицинската практика на естетичните лекари? Ерата на стереотипите и „препълнените лица“ приключва.

  Лекция на доц. д-р Дончо Етугов

  16:00

  Кафе пауза / Демонстрации

  16:30

  „Реализиране на европроекти за медицински апарати в естетиката“.  Лекция на Ивета Желева

  17:00

  Представяне на нова козметика за България.

  17:30

  Коктейл.

*Организаторите си запазват правото на промени в програмата с цел по-доброто провеждане на събитието.

лектори

д-р Адриана Рибе

Испански дерматопатолог, експерт в лазерната дерматопатология

Д -р Адриана Рибе е медицински директор на клиника „Рибе“ в Барселона. Тя е доктор по медицина и хирургия и специалист по патология и дерматопатология. Д-р Рибе може да се похвали с дългогодишна  практика в Испания и САЩ в областта на патологията и дерматопатологията. Тя е член на Испанското дружество по патология (SEAP), на USCAP (Съединените щати и Канадската академия по патология) и на SELMQ (Испанското дружество по медицинско-хирургичен лазер). Тя е консултант и водещ лектор на международни компании за производство на лазерни технологии в медицината.

Д-р Адриана Рибе е популярна със своя изследователска дейност по отношение на подмладяващите лазерни процедури. Нейните проучвания в областта са награждавани неведнъж: със стипендия на фондация „Рамон Аресес“, стипендия  на Европейския форум 2001 г. и наскоро с международна награда, присъдена от престижната фондация „Антони де Джимбернат“.

Доц. д-р Дончо Етугов

Дерматолог

Доц. д-р Дончо Етугов завършва Френската езикова гимназия, след което продължава обучението си в Медицинския факултет на Медицински университет в София. Завършва медицина през 1996 г. От 1999 г. е асистент по кожни и венерически болести в Катедрата по Дерматология и Венерология на Медицински Университет – София. През 2020 година д-р Етугов защитава своята доцентура в областта на дерматология. Той е основател и главен дерматолог на клиника Estetics &Dermatology в София. В момента е и преподавател по Дерматология.

Интереси в дерматологията:
Кожни тумори и тяхното оперативно лечение с оптимален естетичен резултат. Дерматоалергология, Флебология и съдови дерматози- трудно зарастващи рани и тяхното лечение. Естетична медицина и пластична дерматология- естетични корекции, подмладяващи процедури /ботокс, запълване на бръчки, ремоделиране на лицето посредством възстановяване на загубени лицеви обеми, лазерно и фотоподмладяване/. Премахване на нежелани пигментации, капиляри и татуировки. Мезотерапия и пилинг.

Д-р Еран Крийгер

Специалист по естетична медицина

Д-р Еран Крийгер е специалист по естетична медицина. Той завършва специалност „Медицина“ в университета в Болоня през 1995 г. След това специализира в областта на естетиката и хирургията. Той е водещ консултант на големи компании производители на лазерни технологии в областта на медицината. Преподава технологии в естетичната медицина в университета във Ферара, Италия вече 11 години.

Д-р Росица Денчева

Дерматолог

Д-р Росица Денчева завършва медицина през 1996 г. в Медицински Университет – София. Има призната специалност по „Дерматология и венерология” от 2001 г. и защитена дисертация на тема: „Сифилис и бременност” през 2002 г.

Професионални интереси:

Естетична дерматология – коригиране на белези на стареене чрез инжектиране на ботулинов токсин, временни попълващи средства (хиалуронова киселина, PLLA, CaHA, PoCA), изграждане на лицеви обеми, мезотерапия, плазмотерапия, прилагане на лазери за естетични и цели;

Оперативна дерматология – естетично отстраняване на доброкачествени и злокачествени новообразувания на кожата;

Клинична дерматология и венерология – диагностика и лечение на дерматологични проблеми при възрастни и деца. Диагностика и лечение, както и разработване на програми за профилактика на полово-предавани инфекции;

Регистрирай се

локация

Разположен в сърцето на столицата на площад „Васил Левски“, Hyatt Regency Sofia е в непосредствена близост до основните културни институции и туристически забележителности на София.

Гостите на хотела могат да избират между 183 просторни стаи, включително 22 апартамента и елегантен президентски апартамент с изглед към паметника на Васил Левски. Всяка стая разполага с панорамни прозорци и всички удобства за пълноценен престой. Дизайнът е вдъхновен от цветовете, формите и символиката на българската шевица, а голяма част от стаите са с тераси с великолепна гледка към планината и зеления вътрешен двор.

 

цена за участие

 • Стандартна цена 400 лв. без ДДС

Цената включва:

 • Пълен достъп до конферентната и hands-on залата
 • Обяд и кафе паузи
 • Коктейл

Регистрация за
Medical Aesthetic Dermatology Forum