MEDICAL AESTHETIC BUSINESS FORUM

Регистрирай се

Програма

 • Ден 1: 19.09.2021

  14:00 - 16:00 ч

  Настаняване  във винен и СПА комплекс „Старосел“

  16:00 ч

  Официално откриване на форума. Зала „Орфей“

  16:05 ч

  Поддържане на конкурентно способност в добри и не чак толкова добри времена.

  Лекция на инж. Георги Панчев. Зала „Орфей“

  16:50 ч

  Премиера на нов апарат за България. Генерация 2021.

  17:30 ч

  Кафе пауза/ hands-on

  17:50 ч - 18:05

  Бързо управление и ремаркетинг на клиентски посещения.

  Лекция на Веселин Димитров. Зала „Орфей“

  20:00 ч

  Коктейл за „Добре дошли“. Градината на ресторант „Тероар“

  20:30 ч

  Вечеря. Ресторант „Тракийска резиденция“

 • Ден 2: 20.09.2021

  08:00 - 09:00 ч

  Закуска

  09:00 - 09:45 ч

  Конферентен ден в Зала „Орфей“

  „Как да сме успешни пред камера? Поведение пред камера.“ Workshop с Ани Цолова.

  Част I: Теория:

  Правилата за успешна публична реч се затвърждават със ситуационни задачи и игри.

  Обучението е наситено множество видео примери от световната история на публичната реч, както и примери за съвременните тенденции в публичното говорене.

   

  09:45 - 10:15 ч

  Кафе пауза/ hands-on

  10:15 - 11:45 ч

  „Как да сме успешни пред камера? Поведение пред камера.“ Workshop с Ани Цолова.

  Част II: Практика: Тренинги/записи на изява пред камера. Анализ на изявите.

  Техники за задържане на вниманието на публиката.

  Умения за структуриране на кратки и ясни послания пред камера.

  Как думите ви да са въздействащи и да стигнат до емоциите на тези, които ви слушат и гледат?

   

  11:45 - 12:00 ч

  Кафе пауза/ hands-on

  12:00 - 12:30 ч

  Банките в условията на пандемия и ролята на кредитния посредник в бюти индустрията.

  Лектор Геновева Михайлова

  12:30-13:30 ч

  Обяд. Ресторант „Тракийска резиденция“

  13:30-14:15 ч

  Правни регулации в сферата на естетичните процедури.

  Лектор: адв. Мария Шаркова

  14:15 - 14:30 ч

  Кафе пауза/ hands-on

  14:30 ч

  Дискусия. Реални проблеми. Реални решения. С участието на Кристина Давидова, Поля Ангелова и д-р Кунчо Трифонов.

  16:00 ч

  Винотворчество

  20:00 ч

  Гала вечеря с изненада. Зала „Орфей“

 • 21.09.2021

  08:00 ч

  Закуска

  09:30 ч

  Мотивация на екипа по време на пандемични условия и работа от дистанция. Зала „Орфей“
  Лектор: Петър Иванов.

  10:30 ч

  Официално закриване на форума

*Организаторите си запазват правото на промени в програмата с цел по-доброто провеждане на събитието.

лектори

Анна Цолова

Журналист и комуникационен експерт

Анна Цолова се занимава с публично говорене вече 21 години.  19 от тях  като телевизионен журналист в двете най-големи частни национални телевизии. Зад гърба си има близо 15 000 интервюта, репортажи и филми в качеството си на автор, водещ, репортер и продуцент на новини и публицистични предавания.

През 2018 година създаде проекта си „Говори, за да те видят“. Днес преподава и предава на други хора знанията и опита си. Хора, който знаят, че да говориш въздействащо, ясно и точно е от огромно значение, независимо с какво се занимаваш и пред кого говориш.

Продължава да създава и видео продукти, но вече в сферата на корпоративното визуално съдържание.

Инж. Георги Панчев

Предприемач и специалист по лазерни технологии

Инж. Георги Панчев е специалист по лазерни технологии и един от най-големите познавачи на лазерите за епилация в България. Той е предприемач в сферата на естетичната медицина с повече от 10 години опит.

Инж. Панчев е специалист в разработването на нови продукти и услуги, и успешното им позициониране на пазара. Неговите иновативни идеи намират широко приложение и са помогнали за разработването на десетки успешни бизнеси в сферата на естетичната медицина в България.

Опитът на инж. Георги Панчев се базира на работата му на няколко пазара през годините. В момента разработва чешкия пазар за иновативни продукти и технологии.

Адв. Мария Шаркова

Адвокат по медицинско право и управляващ съдружник на Адвокатско дружество „Шаркова и партньори“

Адв. Мария Шаркова работи в областта на медицинското право над 10 години. Завършила е Английската гимназия в Пловдив, а после и Софийски университет „Свети Климент Охридски“, специалност „Право“. Член е на Association of Bulgarian Leaders and Entrepreneurs (ABLE). Има множество специализации в областта на медицинското право и правата на децата.

През последните години е активен лектор и „ученик“ в областта на медицинското право, посещава множество български и международни форуми като участник и лектор.

Пише за различни медии по теми в областта на медицинското право, като нейни статии можете да прочетете в mediapool, club z, изданията на Капитал и други. Автор е на научни статии в „Съдийски вестник“, сп. „Съвременно право“, сп. „Българска медицина“, сп. Адвокатски преглед и други.

Петър Иванов

Водещ лектор (Keynote Speaker) и коуч на мениджъри (Executive Coach)

Петър Иванов прекарва първите 28 години от живота си в България и става свидетел на промените, довели демокрацията в страната. Като ученик той често грабва аудиторията, изнасяйки публични речи. В различни управленски роли, Петър ръководи големи проекти и отдели – трансформира организации и техните ИТ звена, в т.ч. създаването на IT Shared Services за Бритиш Американ Табако. В своя 20-годишен международен опит, Петър управлява виртуални екипи от над 100 души в Западна и Източна Европа, Централна Азия, Средния Запад и Африка, като постига изключителни бизнес резултати. Виртуалните екипи, които ръководи, печелят множество корпоративни награди.

 • Роден в Габрово в България през 1970 г.
 • Водещ лектор (Keynote Speaker) и коуч на мениджъри (Executive Coach)
 • Старши мениджър с над 20-годишен международен опит
 • Ръководил различни виртуални екипи в Европа, Азия и Африка
 • Магистър по математика
 • Шампион на България за ветерани по хвърляне на копие и диск
 • Дарител – подпомага развитието на млади таланти
 • Живее в Хамбург, Германия и е горд съпруг и баща на пет дъщери
 • Говори 5 езика- английски, немски, български, руски и унгарски

 

Кристина Давидова

Управител на клиники Dermal Lase Center

Кристина Давидова е управител на клиники Dermal Lase Center вече 3 години и менажира центъра от самото му създаване. Тя има богат опит с управлението на медицински центрове, като 5 години е работила в най-голямата верига лечебни заведения на Балканите. 2 години е работила в сферата на клиничните проучвания и фармацията. Тя ще сподели и своя опит в менажирането на естетична клиника.

 

Д-р Кунчо Трифонов

Специалист по здравеопазване

Д-р Кунчо Трифонов, MD, MBA е специалист в областта на здравеопазването и фармацевтичния сектор с 6 годишен опит като управител на фармацевтична компания (Органон България -1997-2003) и повече от 14 години опит като управител на компания за услуги в сектор здравеопазване (Ай Ем Ес България – 2003-2017), както и с 6-годишен опит като академичен преподавател – асистент по Вътрешни болести (1991-1997). Компетентностите на д-р К. Трифонов включват, но не се ограничават до управление на комплексни консултантски проекти, обширни анализи на данни, аутсорсинг обслужване на клиенти, консултиране за ефективност на продажбите и подобряване на ефикасността. Д-р К. Трифонов има опит в дигиталното здравеопазване и в детайли в инструментите за цифрова комуникация с HCP за фармацевтичната индустрия.

 

Поля Ангелова

Собственик на естетичен център "Енигма", Велико Търново

Поля Ангелова се занимава с козметични и естетични процедури вече 18 години.
От 12 години има собствен естетичен център – „Енигма“ във Велико Търново. Нейният стил на работа е висок професионализъм и винаги в полза и услуга на здравето и красотата на клиента.
Естетичен център „Енигма“, предлага различни апаратни процедури за лице и тяло. Работят с най-висок клас апаратура и козметика, което им помага да поддържат високо ниво на предлаганите услуги.

Геновева Михайлова

Кредитен посредник

Геновева Михайлова е кредитен посредник с богат опит зад гърба си. Работи в банковия сектор през последните 14 години, като е минала през различни позиции от най-ниското до най-високото стъпало в йерархията. Работила e за големи банки като Райфайзен, ОББ и ДСК. През последната година активно се занимава с кредитно посредничество, включително и в бюти сектора.

Веселин Димитров

Предприемач и маркетолог

Веселин Димитров се занимава с маркетинг повече от 10 години, а с дигитални технологии – 20 години.
През годините натрупва опита си като маркетинг мениджър в международна фирма за ИТ технологии и като главен уеб дизайнер в дигитална маркетинг агенция. По-късно създава собствена компания –  “Bento Art“. Тя разработва и поддържа уеб проекти: рекламни кампании, уебсайтове, софтуери и корпоративна идентичност.
През 2017 г., заедно с екип от програмисти, Веселин стартира проекта “Fashion Point”. Той има за цел да улесни търсенето, предлагането и управлението на клиентски посещения с фокус група в естетичната индустрия и по-конкретно –  дерматологични клиники, лазерно-естетични центрове, студия и салони, SPA & Wellness.  Веселин и колегите му създават уникален CRM / ERP софтуер с вграден изкуствен интелект за автоматизирани процеси при бизнес управлението на клиентски посещения.
Регистрирай се

локация

Хотел Старосел се намира в покрайнините на село Старосел и предлага открит плувен басейн с гореща минерална вода. Има интериор в традиционен български стил с естествени материали, като дърво, камък и вълна. Разполага с пиано бар със съоръжения за караоке и със собствена винарна.
Специалитети от българската кухня се сервират в ресторанта на хотел Старосел с лятна тераса. Предлага се богата винена листа и може да се организира дегустация на вино, както и винени обиколки в района.
Разположен в пристройката, СПА центърът Ви кани да релаксирате в хидромасажната вана, сауната, парната баня или да се поглезите с масаж или специална козметична процедура, включително винена терапия.
На място има също игрище за мини голф и малък зоопарк с домашни животни. Лов, конна езда и офроуд екскурзии в околността се организират срещу допълнително заплащане.
Всички помещения за настаняване съчетават традиционен интериор с модерни удобства като плоскоекранен телевизор, минибар и собствена баня със сешоар, безплатни тоалетни принадлежности и душ или вана.
В общите части е осигурен безплатен Wi-Fi достъп до интернет, а на място има безплатен частен паркинг. Курортът Хисаря е на 20 минути път с кола от хотела.

цена за участие

 • Промо цена до 31 юли 2021 400 лв. без ДДС

 • Ранно записване до 1 септември 2021 500 лв. без ДДС

 • Стандартна цена 610 лв. без ДДС

Цената включва:

 • Пълен достъп до конферентната и hands-on залата
 • 2 нощувки със закуска в Старосел
 • Коктейл за добре дошли и вечеря на 19 Септември 2021
 • Закуска и Обяд на  20 Септември 2021
 • Гала вечеря на  20 Септември 2021
 • Винотворчество на 20 Септември 2021
 • Ползване на SPA и фитнес центъра на хотела

Регистрация за
Medical Aesthetic Business Forum