Medical Aesthetic Business Forum #9

Купи билет

Програма

 • Ден 1: 18.09.2022

  14:00 ч - 16:00 ч

  Настаняване в хотел Wave Resort, Поморие

  16:30 ч

  Официално откриване на форума

  16:40 ч

  Instagram маркетинг. Лекция на Елена Петкова

  17:30 ч

  Кафе пауза.

  17:40 ч -18:10 ч

  NuEra Tight новият хит сред процедурите за лице и тяло. Презентация на Амир Ахаронович.

  19:30 ч

  Коктейл за добре дошли

  20:00 ч

  Вечеря

 • Ден 2: 19.09.2022

  08:00 ч - 09:00 ч

  Закуска

  09:00 ч - 10:30 ч

  Европейско финансиране за бюти бизнеси. Лектор Галя Менова

  10:30 ч - 11:00 ч

  Кафе пауза

  11:00 ч - 11:30 ч

  Европейско финансиране за бюти бизнеси. Въпроси и отговори. Лектор Галя Менова

  11:30 ч - 12:00 ч

  Новият Evolve. Еволюция на апаратите за мускулна стимулация. Лекция на Рони Ейтан.

  12:00 ч - 13:00 ч

  Обяд.

  13:00 ч -14:30 ч

  Мастърклас „Визия на прицел“. Анета Савова

  14:30 ч -15:00 ч

  Кафе пауза.

  15:00 ч - 15:30 ч

  Нова ера в лазерната епилация. Дългоочакваният Gentle Lase Pro Plus. Лектор инж. Георги Панчев

  15:30 ч - 16:00 ч

  Кафе пауза.

  16:00 ч - 16:30 ч

  HydraFacial Nation. Всичко за бъдещето на най-популарната процедура за лице в света. Презентация на Скот Грийнуд.

  16:30 ч - 18:00 ч

  Дискусия: Как да стартираме успешно в бюти индустрията?

  20:00 ч

  Гала вечеря

 • Ден 3: 20.09.2022

  08:00 ч

  Закуска

  09:00 ч - 10.00 ч

  Инфлуенсър маркетинг. Лектори Ния Коцева и Елизабет Лазарова

  10:00 ч - 10:30 ч

  Кафе пауза.

  10:30 ч - 11:30 ч

  Банково финансиране за бюти индустрията. Лектор Велислава Николовска

  11:30 ч

  Закриване на форума.

  12:00 ч

  Напускане на хотела.

*Организаторите си запазват правото на промени в програмата с цел по-доброто провеждане на събитието.

лектори

Галя Менова

Експерт по европейско проектно финансиране

Галя Менова притежава над 14 г. опит в разработване и управление на проекти, финансирани от национални и европейски фондове. Завършила е „Публична администрация“ – магистър в Софийски университет „Св. Климент Охридски” и има дългогодишен опит в областта на европейското и българското законодателство, касаещо разходване на средства от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Галя Менова има натрупан опит в управлението и обучението на екипи за отчитането на проекти. Разработване и анализ на стратегии, програми, проекти. Има опит в изготвяне и оценка на документи, свързани с провеждане на обществени поръчки, както и в изготвяне и управление на бюджети, бизнес планове, маркетингови и предпроектни проучвания на пазара.

Притежава дългогодишен опит в прилагането на „Програма за развитие на селските райони”, ОП „Иновации и конкурентоспособност“, ОП „Развитие на човешките ресурси“, Програма за морско дело и рибарство, Национална програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор, ОП „Добро управление“ и др.

От 2017 г. е външен оценител към Местни инициативни групи на проектни предложения по ОП „Иновации и конкурентоспособност“, ОП „Развитие на човешките ресурси“, Програма за развитие на селските райони. Тя познава проектния цикъл от всичките му страни.

Менова е основател на „ХЮМАНКОНСУЛТИНГ” ЕООД е консултантска компания с основна дейност подготовка и управление на проекти по различни финансиращи програми. Екипът на фирмата се състои от опитни експерти в различни области, с успешна практика в разработването, изпълнението и отчитането на проекти по европейски и други донорски програми и фондове.

Анета Савова

Екзекютив коуч

Анета Савова e  основател на медийно консултантска компания Impact Solutions.  Тя е екзекютив коуч и работи с жени на управленски и ръководни нива, жени бизнес лидери в компаниите и организациите, като им помага да управляват промяната, започвайки от своята визия за успех, силно и влиятелно лидерско присъствие и растеж с интегритет, устойчивост и ясна посока. Създател е на подкаста WomenSpeakLeadership, ТЕДх лектор и автор на книгата „Жената, която създадох: Личният път на женското лидерство“.

На Medical Aesthetic Business Forum #9 тя ще направи мастърклас на тема: “Визия на прицел”.

Това е бутикова, интерактивна сесия за собственици на бизнес и управители, които са готови за скок на следващо ниво в своя бизнес.

Растежът е възможност, която зависи от вашия потенциал и готовност за промяна.

 

Ния Коцева

Съосновател и управител на influencer.bg

Ния Коцева е съосновател и управител на INFLUENCER.BG – водещата агенция за инфлуенсър маркетинг в България.

Завършва право и политика в Англия и работи в Европейския Парламент в Брюксел, където спомага за развиването на профилите в социалните мрежи на политици, води обучения и семинари.

Виждайки потенциала на инфлуенсър маркетинг сферата заедно с Елизабет Лазарова основава първата агенция в България изцяло посветена на този вид маркетинг INFLUENCER.BG – водещата агенция за инфлуенсър маркетинг в България. Компанията разполага с над 700 инфлуенсъра в базата си данни, а в ексклузивното си портфолио представлява някои от най-успешните инфлуенсъри в страната.

На българския пазар е пионер в сферата на инфлуенсър маркетинга, с повече от 5 години опит и стотици успешни кампании с големи международни и локални брандове.

Елизабет Лазарова

Съосновател и началник на вътрешните процеси в influencer.bg

Елизабет Лазарова е съосновател и началник на вътрешните процеси в INFLUENCER.BG. Магистър по реклама, бизнес дизайн и бранд мениджмънт във ВУЗФ и дългогодишен член на екипа на betahaus, първото co-working пространство в София.

Елизабет има богат опит в работата със стартъпи и менажирането на отношенията и динамиката в пространството.

В INFLUENCER.BG отговаря за установяване на отношенията с клиенти, изграждането на рекламни кампании и стратегическото развитие на компанията.

От основаването на агенцията работи за клиенти като L’Oréal, Just Eat Takeaway, Pepco, Samsung, Shell, Kaufland и др.

 

Скот Грийнуд

Търговски директор HydraFacial Company

Скот Грийнуд е търговски директор на европейската дивизия на HydraFacial Company от 2018 година.  Той е и един от най-добрите бизнес консултанти в областта на естетичната медицина в Европа. Неговите познания в развитието на естетичните бизнеси в САЩ, а по -късно и във Великобритания всъщност са причината HydraFacial Company да привлече Скот за търговски директор и да му постави отговорната задача да направи HydraFacial толкова разпознаваема процедура, колкото е тя в САЩ.

Амир Ахаронович

Продуктов мениджър Lumenis

Амир Ахаронович е продуктов мениджър в Lumenis. Той е изключително иновативен маркетолог с умения за управление на продукти. Има опит в управлението на  многофункционални проекти. Доказал е възможностите си, чрез множество успехи в увеличаването на продажбите, управление на оборот от на $500 милиона по време на икономически бум и в периоди на криза. Може да се похвали с повече от 10 години опит в търговията на дребно и OEM продуктов маркетинг и управление на акаунти по целия свят. Амир има голям опит в жизнения цикъл на продукта: концепция, изследвания, MRD, PRD, ERD, стартиране на WW, промоции, намаляване на разходите, управление на SKU, преход на продукта, EOL и OBS. Той е маркетолог с богат опит в продажбите. Това му дава уникален поглед над нуждите на клиентите и способността да се занимавам с продажби, маркетинг, производство и научноизследователска и развойна дейност. По този начин да подобрява решенията и да съпоставя продуктите с нуждите на клиентите.

 

Инж. Георги Панчев

Предприемач и специалист по лазерни технологии

Инж. Георги Панчев е специалист по лазерни технологии и един от най-големите познавачи на лазерите за епилация в България. Той е предприемач в сферата на естетичната медицина с повече от 10 години опит.

Инж. Панчев е специалист в разработването на нови продукти и услуги, и успешното им позициониране на пазара. Неговите иновативни идеи намират широко приложение и са помогнали за разработването на десетки успешни бизнеси в сферата на естетичната медицина в България.

Опитът на инж. Георги Панчев се базира на работата му на няколко пазара през годините. В момента разработва чешкия пазар за иновативни продукти и технологии.

Елена Петкова

Маркетинг специалист

Елена Петкова е маркетинг директорът на Бул Мед Консулт. Тя е част от екипа на компанията почти от самото ѝ създаване. От 2018 година тя управлява екип от маркетинг специалисти, които помагат на клиентите на Бул Мед да изградят успешен и иновативен маркетинг за своя естетичен център. Нейното мото е: „Има лоша реклама, затова нека винаги се стремим към добрата“.

Купи билет

локация

Ваканционен комплекс Wave Resort е разположен на плажната ивица, на 5,5 км северно от гр. Поморие, върху близо 50 дка открити площи. Комплексът предлага разнообразие от спортни и увеселителни съоръжения за ценителите на лукса и спокойната морска почивка.

Философията нa комплекс Wave Resort е посветена на създаването на запомнящо се преживяване. Просторните, елегантно обзаведени стаи, многобройните заведения за хранене, прекрасният плаж, забележителният комплекс от басейни и рекреационни съоръжения ще направят престоя ви вълнуващ и приятен.

Цена за участие

 • Цена за ранно записване до 30 юни 2022 605 лв. без ДДС

 • Преференциална цена до 31 юли 2022 705 лв. без ДДС

 • Стандартна цена за записване до 10 септември 2022 805 лв. без ДДС

Цената включва:

 • Пълен достъп до конферентната и hands-on залата
 • 2 нощувки със закуска в Wave Resort
 • Коктейл за добре дошли и вечеря на 18 септември 2022
 • Закуска и Обяд на  19 септември 2022
 • Гала вечеря на  19 септември 2022
 • Закуска на 20 септември 2022
 • Ползване на SPA и фитнес центъра на хотела

Закупи билет за Medical Aesthetic Business Forum

Купи билет!