Представяне на нови инжекционни продукти

Регистрирай се!

Програма

 • Ден 1: 23 март 2022

  15:30

  Регистрация и кафе.

  16:00

  Официално откриване.

  Представяне на Silhouette Soft от д-р Рами Хайдар, Дубай.

  Представяне на Ellanse от д-р Рами Хайдар, Дубай.

  17:30

  Кафе пауза.

  17:40

  Официално представяне.

  Представяне на Lanluma от д-р Сабика Карим, Великобритания.

  Представяне на MaiLi от д-р Сабика Карим, Великобритания.

  18:55

  Въпроси и отговори.

  19:20

  Кафе пауза.

  19:30

  Демонстрация на живо на MaiLi, д-р Сабика Карим.

  20:00

  Демонстрация на живо Lanluma, д-р Рами Хайдар.

  20:30

  Коктейл

 • Ден 2: 24 март 2022

  08:30 ч

  Регистрация и кафе.

  09:00 ч

  Задълбочен практически трейнинг в малки групи

  Практика Ellanse, Зала 1, д-р Рами Хайдер
  Практика  MaiLi, Зала 2, д-р Сабика Карим

  11:00

  Ранен обяд.

  11:30

  Задълбочен практически трейнинг в малки групи

  Практика Ellanse, Зала 1, д-р Рами Хайдер
  Практика  MaiLi, Зала 2, д-р Сабика Карим

Лектори

д-р Сабика Карим

Естетичен лекар, Великобритания

Д-р Сабика Карим е специалист по нехирургични и лазерни процедури с множество награди в своята област. Д-р Карим има засилен интерес към подмладяване на лицето и контуриране на тялото. Тя може да се похвали с повече от 13 години опит зад гърба си в сферата на естетичната медицина. Нейният фокус върху постигането на най-добри резултати с помощта на висококачествени продукти и най-съвременно оборудване я направи един от най-известните специалисти в своята област. Тя е канена често за лектор на различни меж дународни форуми. Д-р Карим е основател на клиника Skin Medical в Лондон, Великобритания.

Д-р Рами Хайдар

Хирург и естетичен лекар, Дубай

Д-р Рами Хайдар завършва медицина в Кайро, след което продължава обучението си във Великобритания. Там той специализира Орална и лицево-челюстна хирургия. След завършване на обучението си той става член на Кралския колеж по хирургия в Единбург и работи за NHS в Университетската болница на Уелс като лекар-специалист по лицево-челюстна хирургия.

Д-р Хайдар разширява опита и познанията си в Рияд, Саудитска Арабия, където през 2012 г.  се присъединява към екипа по орална и лицево-челюстна хирургия в болницата на Националната гвардия. Там практикува 6 години. Сега д-р Хайдар е базиран в Дубай, където практикува в болницата на Американската академия по козметична хирургия. Едновременно с това посещава клиники в Рияд и Бахрейн като гост лекар.

Академично д-р Хайдар е акредитиран международен обучител и лектор в областта на естетиката. Той е преподавател в Американската академия по естетична медицина и е изнасял лекции по целия свят на международни конференции като КOL в естетическите и хирургични процедури.

Д-р Хайдар има над 15 години опит в областта на естетичната медицина.

Регистрирай се!

Локацията

Grand Hotel Millennium Sofia елегантно въплъщава съчетание от модерен дизайн, иновативни концепции и безупречно обслужване. Поразителната 30-етажна сграда разполага с 400 просторни, светли и изящно обзаведени стаи. Разположен около 6-етажен атриум, с общо 14 съвременно оборудвани и мултифункционални зали с общ капацитет до 2000 гости, конгресният център Millennium Milestone е място за запомнящи се лични тържества и вдъхновяващи конференции. Разположеният на 3200 кв.м., спа и уелнес център Millennium Spa & Wellness предлага на своите посетители пълна гама от процедури и терапии, а също и достъп до модерен високотехнологичен фитнес център. Хотелът разполага и с 10 заведения, отличаващи се не само със забележителното си местоположение, но и със спиращите дъха панорамни гледки, изискан интериор и разнообразните кулинарни преживявания, които предлагат на своите гости. Измежду тях са ресторант с висша кухня за истински ценители, концептуален средиземноморски ресторант, скай бар с отваряем покрив, извисяващ се високо над града, както и единствен по рода си лаундж бар, разположен на 30-ти етаж, с 360-градусова панорамна тераса.

Цени

 • Цена Безплатно

Регистрирай се!

Регистрирай се!