За нас

Bul Med Consult е международна търговско-консултантска компания, която се занимава с дистрибуция на иновативни лазерни технологии в сферата на естетичната медицина, дерматологията, пластичната хирургия, гинекологията и козметиката. Ние работим на българския, чешкия и румънския пазар като ексклузивен представител на световните лидери – CANDELA, COCOON MEDICAL, HYDRAFACIAL, SMART GRAFT, HUMAN MED, INVASIX, ANTERA 3D.

Екипът ни от висококвалифицирани специалисти и експерти не само ще ви консултира при закупуването на качествена апаратура, но и ще ви даде готови решения за развитие на вашия бизнес. Защото вашият просперитет е и наш просперитет!

Това е официалното ни представяне.

А неофициалното…

Ние сме приятели и надеждни партньори на всички наши клиенти. Помагаме им да растат в бизнеса, чрез разработването на адекватни бизнес модели, маркетингова подкрепа, обучения у нас и в чужбина, годишни бизнес срещи. Продажбата на един апарат е само началото на нашите успешни и дългосрочни отношения с клиентите. Нашите клиенти получават цялостно консултиране по отношение на бизнес модела и пазарната логика на предлагането на процедури със закупения апарат.

Ние сме иноватори и екпериментатори, ние сме разработчици, ние сме бъдещето! Ние сме Бул Мед Консулт! Посетете нашия корпоративен сайт www.bulmed.bg