Medical Aesthetic Business Forum #10

Купи билет

Предварителна програма

 • Ден 1: 4 юни 2023

  14:00 ч.

  Настаняване в Hyatt Regency, Правец

  16:00 ч.

  Официално откриване

  16:05 ч.

  Еврофинансиране за бюти бизнеси. Нови програми и възможности през 2023 г. Лектор Галя Менова

  17:30 ч.

  Workshop за платформата Inmode + Morpheus8 с Мария Кномич

  19:30 ч.

  Коктейл за добре дошли

  20:00 ч.

  Вечеря

 • Ден 2: 5 юни 2023

  08:00 ч.

  Закуска

  09:30 ч.

  Как да управляваме успешно повече от една естетична клиника? Лектор Рамона Феликану, управител на верига клиники по естетична медицина ELOS, Букурещ, Румъния

  10:30 ч.

  Кафе пауза

  11:00 ч.

  Пътят към успешното медийно присъствие в 6 стъпки. Лектор Деси Стоянова, журналист, водещ на „Преди обед“ по bTV и преподавател по презентационни умения.

  12:00 ч.

  Обяд

  13:00 ч.

  Маркетинг в социалните мрежи – Tik Tok и Reels. Как да създадем успешна верига от естетични центрове? Лектор Зорница Каридкова, AdDigital

  14:00 ч.

  Кафе пауза

  14:30 ч.

  Представяне на новата технология за тяло Viora 10 с лектор Ина Беленки

  15:30 ч.

  Workshop Viora 10

  16:00 ч.

  Кафе пауза

  16:15 ч.

  Дискусионен панел

  20:00 ч.

  Гала вечеря

 • Ден 3: 6 юни 2023

  08:00 ч.

  Закуска

  09:30 ч.

  Лекция на инж. Георги Панчев

  10:30 ч.

  Кафе пауза

  12:00

  Напускане на хотела

*Организаторите си запазват правото на промени в програмата с цел по-доброто провеждане на събитието.

лектори

Галя Менова

Експерт по европейско проектно финансиране

Галя Менова притежава над 14 г. опит в разработване и управление на проекти, финансирани от национални и европейски фондове. Завършила е „Публична администрация“ – магистър в Софийски университет „Св. Климент Охридски” и има дългогодишен опит в областта на европейското и българското законодателство, касаещо разходване на средства от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Галя Менова има натрупан опит в управлението и обучението на екипи за отчитането на проекти. Разработване и анализ на стратегии, програми, проекти. Има опит в изготвяне и оценка на документи, свързани с провеждане на обществени поръчки, както и в изготвяне и управление на бюджети, бизнес планове, маркетингови и предпроектни проучвания на пазара.

Притежава дългогодишен опит в прилагането на „Програма за развитие на селските райони”, ОП „Иновации и конкурентоспособност“, ОП „Развитие на човешките ресурси“, Програма за морско дело и рибарство, Национална програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор, ОП „Добро управление“ и др.

От 2017 г. е външен оценител към Местни инициативни групи на проектни предложения по ОП „Иновации и конкурентоспособност“, ОП „Развитие на човешките ресурси“, Програма за развитие на селските райони. Тя познава проектния цикъл от всичките му страни.

Менова е основател на „ХЮМАНКОНСУЛТИНГ” ЕООД е консултантска компания с основна дейност подготовка и управление на проекти по различни финансиращи програми. Екипът на фирмата се състои от опитни експерти в различни области, с успешна практика в разработването, изпълнението и отчитането на проекти по европейски и други донорски програми и фондове.

Деси Стоянова

Журналист и водещ на предването "Преди обед" по BTV

Познавате Деси Стоянова в ролята на водещ на предването Преди обед“ по BTV. Освен водещ, Деси е и журналист с повече от 2 десетилетия опит в сферата на журналистиката. Дългогодишният ѝ опит като журналист я е научил как човек може да стане по-добър в появите си пред публика. Как презентациите могат да спрат да бъдат нещо скучно, което трябва да бъде издържано, а после забравено. Как медиите могат да спрат да бъдат паралелна реалност, до която достъп имат само малцина избраници. И най-важното, как да говорите така, че да постигате целите си, а думите ви да оставят трайна следа.

Тази година Деси Стоянова ще бъде наш лектор, за да ни предаде богатия си опит и знания и да ни разкаже как може да сме атрактирни за медиите в България.

 

Рамона Феликану

Управител на ELOS Skin Румъния

Рамона Феликану e управител на верига клиники по естетична медицина ELOS Skin в Букурещ, Румъния, от повече от 15 години. Тя ще сподели какво стои зад успешния бизнес модел на ELOS Skin и как се създава, изгражда и менажира успешна верига от естетични центрове.

 

Инж. Георги Панчев

Управител на естетичен център Classy, Чехия

Инж. Георги Панчев е специалист по лазерни технологии и един от най-големите познавачи на лазерите за епилация в България. Той е предприемач в сферата на естетичната медицина с повече от 18 години опит.

Инж. Панчев е специалист в разработването на нови продукти и услуги, и успешното им позициониране на пазара. Неговите иновативни идеи намират широко приложение и са помогнали за разработването на десетки успешни бизнеси в сферата на естетичната медицина в България.

Опитът на инж. Георги Панчев се базира на работата му на няколко пазара през годините. В момента разработва чешкия пазар за иновативни продукти и технологии, а от 2019-та година управлява естетичен център Classy в Прага.

Купи билет

локация

Луксозният петзвезден хотел Hyatt Regency на брега на езерото Правец е само на час път от град София. Живописният хотел разполага с 244 съвременни стаи и апартаменти с изглед към спокойният язовир Правец или величествената Стара планина. Hyatt Regency разполага с модерен спа център с 25-метров отопляем закрит басейн, гурме ресторанти, конферентен център за до 500 гости и голямо игрище за голф.

Цена за участие

 • Пакет единично настаняване (1 гост) - ранно записване до 31 март 2023 690 лв. без ДДС

 • Пакет единично настаняване (1 гост) +1 дете до 12 г. - ранно записване до 31 март 2023 790 лв. без ДДС

 • Пакет единично настаняване (1 гост) +2 деца до 12 г. - ранно записване до 31 март 2023 990 лв. без ДДС

 • Пакет двойно настаняване (2 госта) - ранно записване до 31 март 2023 1 100 лв. без ДДС

 • Семеен пакет двойно настаняване +1 дете до 12 г. - ранно записване до 31 март 2023 1 200 лв. без ДДС

 • Семеен пакет апартамент + 2 деца до 12 г. - ранно записване до 31 март 2023 1 400 лв. без ДДС

Цената включва:

 • Пълен достъп до конферентната зала и hands-on залата
 • 2 нощувки в Hyatt Regency, Правец
 • Коктейл за добре дошли на 4-ти юни 2023
 • Гала вечеря с частно сценично представление на 5-ти юни 2023
 • Ползване на SPA и фитнес центъра на хотела
 • Networking

Закупи билет за Medical Aesthetic Business Forum

Купи билет!