Medical Aesthetic Business Forum #10

Програма

 • Ден 1: 4 юни 2023

  14:00 ч.

  Настаняване в Hyatt Regency, Правец

  16:00 ч.

  Официално откриване (зала Правец)

  16:05 ч.

  Пътят към успешното медийно присъствие в 6 стъпки. Лектор Деси Стоянова, журналист, водещ на „Преди обед“ по bTV и преподавател по презентационни умения. (зала Правец)

  16:05 ч

  Workshop MaiLi – техники на инжектиране с доц. д-р Весела Райкова. (зала Градище)

  17:00 ч.

  Кафе пауза

  17:15 ч.

  Протоколи на работа и Live Demo на платформата Inmode + Morpheus8 с д-р Мария Кномич (зала Правец)

  18:15 ч.

  Expert hour Workshop на Morpheus8 с д-р Мария Кномич (зала Градище)

  20:00 ч.

  Вечеря

  21:30 ч.

  After Party

 • Ден 2: 5 юни 2023

  08:00 ч.

  Закуска

  09:30 ч.

  Представяне и Live Demo на новата технология за тяло Sinclair V10 с лектор Д-р Инна Беленки. (зала Правец)

  10:30 ч.

  Кафе пауза/демонстрации

  11:00 ч.

  Еврофинансиране за бюти бизнеси. Нови програми и възможности през 2023 г. Лектор Галя Менова. (зала Правец)

  12:00 ч.

  Обяд

  13:00 ч.

  Tik Tok маркетинг в бюти индустрията. Лектор Зорница Каридкова, AdDigital. (зала Правец)

  13:00 ч.

  Workshop Ellanse – техники на инжектиране. (зала Градище)

  14:00 ч.

  Кафе пауза/демонстрации

  14:30 ч.

  Как да рекламираме и ценообразуваме без да подвеждаме клиентите си? Лекция на директора на Дирекция „Контрол на пазара“ към КЗП. (Зала Правец)

  15:30 ч.

  Кафе пауза/демонстрации

  16:00 ч.

  Подобряване на съвършеното с Gentle Max Pro Plus.  Лектор проф. д-р Фирас Ал-Ниаими. (зала Правец)

  17:00 ч.

  Кафе пауза

  17:15 ч.

  Workshop Gentle Max Pro Plus и Nordlys.  Лектор проф. д-р Фирас Ал-Ниаими (Зала Градище)

  20:30 ч.

  Гала вечеря

 • Ден 3: 6 юни 2023

  08:00 ч.

  Закуска

  09:30 ч.

  Изграждане на устойчив растеж  в бюти бизнеса. Лекция на инж. Георги Панчев. (зала Правец)

  10:15 ч.

  Дискусионен панел. (зала Правец)

  12:00 ч

  Напускане на хотела

*Организаторите си запазват правото на промени в програмата с цел по-доброто провеждане на събитието.

лектори

Проф. Д-р Фирас Ал-Ниаими

Дерматолог

Проф. д-р Фирас Ал-Ниаими е водещ британски дерматолог и лазерен специалист. Той е едно от най-големите имена в лазерната дерматология. в световен мащаб. Освен че предоставя най-високите нива на грижа и най-напредналите технологии при лечението на пациентите си, д-р Фирас Ал-Ниаими също изнася лекции и обучава дерматолози и практици по целия свят.

Галя Менова

Експерт по европейско проектно финансиране

Галя Менова притежава над 14 г. опит в разработване и управление на проекти, финансирани от национални и европейски фондове. Завършила е „Публична администрация“ – магистър в Софийски университет „Св. Климент Охридски” и има дългогодишен опит в областта на европейското и българското законодателство, касаещо разходване на средства от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Галя Менова има натрупан опит в управлението и обучението на екипи за отчитането на проекти. Разработване и анализ на стратегии, програми, проекти. Има опит в изготвяне и оценка на документи, свързани с провеждане на обществени поръчки, както и в изготвяне и управление на бюджети, бизнес планове, маркетингови и предпроектни проучвания на пазара.

Притежава дългогодишен опит в прилагането на „Програма за развитие на селските райони”, ОП „Иновации и конкурентоспособност“, ОП „Развитие на човешките ресурси“, Програма за морско дело и рибарство, Национална програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор, ОП „Добро управление“ и др.

От 2017 г. е външен оценител към Местни инициативни групи на проектни предложения по ОП „Иновации и конкурентоспособност“, ОП „Развитие на човешките ресурси“, Програма за развитие на селските райони. Тя познава проектния цикъл от всичките му страни.

Менова е основател на „ХЮМАНКОНСУЛТИНГ” ЕООД е консултантска компания с основна дейност подготовка и управление на проекти по различни финансиращи програми. Екипът на фирмата се състои от опитни експерти в различни области, с успешна практика в разработването, изпълнението и отчитането на проекти по европейски и други донорски програми и фондове.

Деси Стоянова

Журналист и водещ на предването "Преди обед" по BTV

Познавате Деси Стоянова в ролята на водещ на предаването Преди обед“ по BTV. Освен водещ, Деси е и журналист с повече от 2 десетилетия опит в сферата на журналистиката. Дългогодишният ѝ опит като журналист я е научил как човек може да стане по-добър в появите си пред публика. Как презентациите могат да спрат да бъдат нещо скучно, което трябва да бъде издържано, а после забравено. Как медиите могат да спрат да бъдат паралелна реалност, до която достъп имат само малцина избраници. И най-важното, как да говорите така, че да постигате целите си, а думите ви да оставят трайна следа.

Тази година Деси Стоянова ще бъде наш лектор, за да ни предаде богатия си опит и знания и да ни разкаже как може да сме атрактивни за медиите в България.

 

Инж. Георги Панчев

Управител на естетичен център Classy, Чехия

Инж. Георги Панчев е специалист по лазерни технологии и един от най-големите познавачи на лазерите за епилация в България. Той е предприемач в сферата на естетичната медицина с повече от 18 години опит.

Инж. Панчев е специалист в разработването на нови продукти и услуги, и успешното им позициониране на пазара. Неговите иновативни идеи намират широко приложение и са помогнали за разработването на десетки успешни бизнеси в сферата на естетичната медицина в България.

Опитът на инж. Георги Панчев се базира на работата му на няколко пазара през годините. В момента разработва чешкия пазар за иновативни продукти и технологии, а от 2019-та година управлява естетичен център Classy в Прага.

Зорница Каридкова

Маркетолог, основател на AdDigital

Зорница Каридкова е основател на AdDigital – компания за дигитален маркетинг, която помага на предприемчивите бизнеси да приложат успешно техники за дигитален маркетинг, за да достигнат до повече клиенти, да постигнат по-добри резултати, и да направят бизнесите си по-устойчиви. Зорница има повече от 7 години опит в дигиталния маркетинг и разработването на рекламни стратегии. Тя има експертиза в Social Media Management, Creative Marketing Strategies и Video Marketing. Някои от най-популярните брандове в България вече са се доверили на Зорница и нейния екип със своето дигитално присъствие. Също така Зорница води обучения и курсове, насочени към професионалисти в дигиталния маркетинг.

През 2017-та година Зорница основава AdDigital с амбицията да се превърне във водеща агенция за дигитален маркетинг. 5 години по-късно, с отдаденост към високото качество и индивидуални стратегии за всеки клиент, AdDigital
има портфолио от много успешни проекти с различни брандове. В момента AdDigital е една от най-бързо развиващите се компании за дигитален маркетинг в България с широка експертиза в работата с брандове от хранителния сектор, козметичния сектор, бизнеси в сферата на услугите, производствени предприятия и строителни компании.

Д-р Инна Беленки

Мениджър клинични обучения Sinclair EBD

Д-р Инна Беленки e завършила биохимия в университета Ben-Gurion в Израел. Започва да работи за Viora LTD само година след завършването си, а по-късно и за Sinclair, от чието портфолио става част и многофункционалната надграждаща се платформа Viora. Д-р Беленки е изключителен професионалист – с повече от 15 годни опит в сферата на естетичната медицина. Провела е стотици клинични обучения, била е лектор в престижния Ahva колеж, автор на редица клинични прочувания и публикации в престижни медицински издания.

Д-р Инна Беленки е един от международните ни лектори и ще бъде водещ на workshop-a за Viora10, в който ще представи невероятните възможности на многофункционалната платформа Viora, която расте с Вашия бизнес, предлагайки на клиентите Ви широка гама от процедури с гарантирани резултати.

Д-р Мария Кномич

Дерматолог, клиничен трейнър на Inmode Aesthetics

Д-р Мария Кномич е едно от големите имена в сферата на дерматологията.
Тя е изключителен професионалист – с повече от 15 годни опит в сферата на естетичната медицина. Д-р Кномич е клиничен трейнър на Inmode, дерматолог и диетолог. Големият спектър от знания, които притежава, свързани с апаратните процедури, ѝ помагат да провежда клинични обучения на изключително високо ниво.

Д-р Мария Кномич е един от международните ни лектори и ще бъде водещ на workshop-a за най-новата RF фракционна платформа – Morpheus8.

Доц. д-р Весела Райкова

Дерматолог и сретифициран тренер на MaiLi

Доц. д-р Весела Райкова завършва медицинското си образование през 2002 г. През 2010 година получава и научно-образователна степен „Доктор“. Амбициите и професионалните ѝ интереси не спират до тук. Продължава специализацията си с втора специалност – „Кожни и венерически болести“. Прави редица следдипломно квалификации и курсове в областта на лазерните терапии и инжекционните естетични процедури. доц. Райкова има над 17 години клиничен опит зад гърба си. Тя е сертифициран тренер на MaiLi и Ellanse.

Игнат Арсенов

Директор "Контрол на пазара", КЗП

Игнат Арсенов работи в областта на защита на потребителите повече от 24 години – първоначално като специалист в правния отдел на Комисия за защита на потребителите продължава като адвокат специализиращ в потребителското право, 9 години е директор на Европейски потребителски център, а от края на 2019 година отново се връща в КЗП като Главен директор на дирекция Контрол на пазара. Основни задължения са да ръководи, организира, контролира, координира, отчита и носи отговорност за контролната и административна дейност на главната дирекция, в т.ч. и регионалните дирекции. Той е магистър по право от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

По време на форума  той ще ни разкаже повече за това как да правим НЕподвеждащи реклами и как да ценообразуваме услугите си правилно, така че да НЕ попадаме под ударите на закона. Темата беше иницирана от нашите клиенти и сме много щастливи, че г-н Арсенов откликна на молбата ни да изнесе тази така полезна и важна лекция именно на Medical Aesthetic Business Forum#10.

локация

Луксозният петзвезден хотел Hyatt Regency на брега на езерото Правец е само на час път от град София. Живописният хотел разполага с 244 съвременни стаи и апартаменти с изглед към спокойният язовир Правец или величествената Стара планина. Hyatt Regency разполага с модерен спа център с 25-метров отопляем закрит басейн, гурме ресторанти, конферентен център за до 500 гости и голямо игрище за голф.

Цена за участие

 • Пакет единично настаняване (1 гост). Крайна дата за записване - 26.05 800 лв. без ДДС

 • Пакет единично настаняване (1 гост) +1 дете до 12 г. Крайна дата за записване - 26.05 915 лв. без ДДС

 • Пакет единично настаняване (1 гост) +2 деца до 12 г. Крайна дата за записване - 26.05 1 150 лв. без ДДС

 • Пакет двойно настаняване (2 госта) Крайна дата за записване - 26.05 1 275 лв. без ДДС

 • Семеен пакет двойно настаняване +1 дете до 12 г. Крайна дата за записване - 26.05 1 390 лв. без ДДС

 • Семеен пакет апартамент + 2 деца до 12 г. Крайна дата за записване - 26.05 1 625 лв. без ДДС

Цената включва:

 • Пълен достъп до конферентната зала, hands-on залата и workshop залата
 • 2 нощувки с включени 2 закуски, 1 вечеря на 4-ти юни и 1 обяд на 5-ти юни в Hyatt Regency, Правец
 • Аfter Party със сценично представление на 4-ти юни 2023
 • Гала вечеря с частно сценично представление на 5-ти юни 2023
 • Ползване на SPA и фитнес центъра на хотела
 • Networking

 

Цената НЕ включва:

 • Транспорт до хотела и обратно

Закупи билет за Medical Aesthetic Business Forum

Купи билет!