Форумът се осъществява с любезната подкрепа на Българската асоциация на естетичните дерматолози.

ПРОГРАМА

Ден 1: 04.06.2019  Добре дошли!
14:00 Настаняване в Pirin Golf Hotel&SPA
14:45 Официално откриване на форума
15:00 Присаждането на коса. Нови методи и нови технологии. Клинични случаи и резултати. Лектор д-р Робърт Троу. Британски експерт с богат опит в присаждането на коса.
16:00 Клинични случаи на присаждане на коса в България. Лекция на д-р Евгени Шарков.
20:00 Коктейл за добре дошли и вечеря
Ден 2: 

05.06.2019

Клиничен панел. Дерматология
08:00 Закуска
09:00 Нови подходи при лечение на белези с лазер. Нови техники за работа. Нови похвати и гайд лайни при използването на CO2 лазерите в дерматологията. Лектор д-р Фирас Ал- Ниайми. Британски дерматолог, експерт в лазерната дерматология.
10:30 Кафе пауза / Hands-on
11:30 Напредък в лазерното лечение на васкуларни лезии. Нови протоколи и комбинирани методи за работа. Лектор д-р Фирас Ал-Ниайми. Британски дерматолог, експерт в лазерната дерматология.
12:30 Обяд
13:30 Васкуларни лазери в дерматологията и в естетичната медицина в България. Лектор д-р Евгени Христозов.
14:15 Дискусия по темата за третирането на васкуларните лезии с д-р Фирас Ал-Ниайми, д-р Евгени Христозов и д-р Росица Денчева.
15:15 Кафе пауза/ Hands-on
16:30 Пикосекундната технология за лечение на пигментации и за стимулиране на колагеново ремоделиране. Лектор д-р Фирас Ал-Ниайми. Британски дерматолог, експерт в лазерната дерматология
17:30 Реални резултати, реални очаквания от криолиполизата. Лекция на д-р Салваторе Пагано.
20:00  Гала вечеря с лекторите
Ден 3: 06.06.2019 Клиничен панел. Дерамтохирургия
08:00 Закуска
09:30 Неоперативният фейслифтинг. Нови техники и гайд лайни за работа с радиочестотна липосукция. Лектор д-р Салваторе Пагано от Испания.
10:30 Кафе пауза/ Hands-On Morpheus8
11:30  Клинични случаи на неоперативен фейсифтинг и оформяне на тялото с радиочестотна липосукция в България. Лекция на д-р Калоян Денков
12:30 Край на форума

*Организаторите си запазват правото на промени в програмата с цел по-доброто провеждане на събитието.

ЛЕКТОРИ

д-р Фирас Ал-Ниайми

Британски дерматолог, експерт в лазерната дерматология

Д-р Фирас Ал-Ниайми е дерматолог и консултант по дерматология във Великобритания. Той завършва своята специализация в Манчестър, в един от най-големите дерматологични центрове в Европа, където работи заедно с редица известни дерматолози от цяла Европа. Д-р Ниайми специализира дерматологична хирургия и използване на лазери в дерматологията в световноизвестния дерматологичен институт St. John’s при болницата Guy’s and St Thomas’ в Лондон. Своите познания относно използването на лазерите в дерматологията той затвърждава по време на престоя и работата си в САЩ. Най-голямата страст на д-р Ниайми са научните изследвания в областта на дерматологията. Той има над 130 научни публикации в областта и над 200 презентации както на национално, така и на международно ниво. Редица международни фармацевтични, козметични и компании за лазерна апаратура се допитват до него относно своите проекти. Постиженията му в областта на дерматологията и по-специално при  хирургичното лечение на рак на кожата, лазерите и козметичната дерматология му отреждат престижно място сред най-уважаваните дерматолози по света.

Д-р Евгени Христозов

Основател, собственик и главен дерматолог в дерматологични центрове “Lege Artis”

Д-р Евгени Христозов е основател, собственик и главен дерматолог в дерматологични центрове “Lege Artis”. Започва работа с дерматологични лазери през 1995 година, а през 1999 година първи в България въвежда лазерната епилация в дерматологичната практика. През 2013 година основава и марка, специално за лазерна епилация – “EpiPro”, основана на собствено ноу-хау за окончателна лазерна епилация. Както “Lege Artis”, така и “EpiPro” са запазени марки.

Д-р Салваторе Пагано

Пластичен хирург

Д-р Салваторе Пагано е един от най-изтъкнатите испански пластични хирурзи. Специалист е по естетична и реконструктивна хирургия. Той е медицински директор и основател на най-голямата клиника по естетична медицина в Севиля, Испания – Golden Clinic. Завършил е с отличие Университета в Триест, Италия със специалност естетична и реконструктивна хирургия, а правото да практикува медицина получава след като завърша с отличие  Университета в Бари, Италия. Член е на Испанската асоциация на естетичните и пластични хирурзи, както и на  Кралския колеж по хирургия в Севиля. Д-р Пагано е международен трейнер и експерт по радичестотно асистирана липосукция.

Д-р Робърт Троу

Британски експерт с богат опит в присаждането на коса

Д-р Троу е едно от големите имана при процедурите за присаждане на коса. Познавайки в дълбочина пазара в световен мащаб, той умело прилага работещи търговски стратегии. Благодарение на неговата експертна оценка и анализ, успява да завладее нови пазари, както и да разшири търговската мрежа на съществуващи пазари.

Д-р Калоян Денков

Хирург

Д-р Калоян Денков завършва медицина и се дипломира като лекар 2012г. Работи 5 години в клиника по спешна и коремна хирургия във ВМА. Към момента работи в клиника по Изгаряне и Пластична хирургия – Пирогов, където довършва своята специализация по Пластично-възстановителна и естетична хирургия. Д-р Денков е асоцииран член към Българската Асоциация по Пластично-възстановителна и естетична хирургия (БАПРЕХ). Работи в М.Ц. Dr Denkova Dermatology където извършва мини инвазивни и хирургични интервенции за лице и тяло с естетична цел, прилагайки успешно най-новите технологии в сферата на Body Contouring процедурите. Д-р Денков е международно сертифициран тренер на компанията Inmode и платформата Inmode RF за извършване на процедурите Facetite и Bodytite (радио честотна асистирана липолиза), като успешно е провел многобройни обучения на лекари от цял свят.

Д-р Евгени Шарков

Хирург

Д-р Евгени Шарков е специалност по Пластично – възстановителна и естетична хирургия, както и официален представител на лекарите специализанти по Пластична хирургия в България пред ICOPLAST (International Confederation of Plastic  Surgery Societies). Завършва седем месечна специализиция във Великобритания и работи съвместно с Mr.Brent Tanner и Мr. Michael Cadier (Immediate past president of BAAPS – British Association of Aesthetic Plastic Surgery). Понастоящем е член на Лекарския съюз на Великобритания. Лекар в УМБАЛ Александровска ЕАД, където продължава своята докторантура на тема Body Contouring.

ЛОКАЦИЯ

PIRIN GOLF HOTEL&SPA

РАЗЛОГ

Пирин Голф Хотел & СПА е заобиколен от борови дървета и включва 2 голф игрища, драйвинг рейндж, голф академия, 7 плувни басейна, 2 супермаркета, пиано бар, фитнес зала, игрище за скуош, съоръжения за билярд и тенис на маса, 7 детски зони на открито, пекарна, спортен магазин, ски училище, ски гардероб и магазин за дрехи.

Всички стаи в хотела са обзаведени в луксозен алпийски стил и архитектурно отразяват околната среда. В стаите има телевизор, мебели от дърво и тапицирани дивани. Луксозните бани разполагат със СПА вана и душ кабина.

Пирин Голф Хотел & СПА предлага 3 ресторанта – едни за европейска кухня, друг за азиатски ястия и трети за специалитети в традиционен алпийски стил. На разположение на гостите са лоби бар и 8 външни детски площадки, включващи люлки, пързалка и пясъчник. На място могат да бъдат наети велосипеди, ски оборудване и ски, както и да се ползват услугите на голф инструктори срещу допълнително заплащане.

Гостите се радват на безплатен достъп до СПА център с 1 закрит басейн, 3 сезонни открити басейна, планинска сауна, инфрачервена сауна, кнайп вана, топли вулканични камъни, леден фонтан, топлинен шезлонг, лакониум, ароматна парна баня и специален душ.

ЗА НАС

Бул Мед Консулт е компания специализирана в дистрибуция и поддръжка на високотехнологична медицинска апаратура в областта на естетичната медицина и дерматологията. Ние сме ексклузивен дистрибутор на брандовете Syneron Candela, Hydrafacial, Cocoon Medical, Human Med, InMode, FotoFinder. Екипът ни от висококвалифицирани специалисти и експерти не само ще ви консултира при закупуването на качествена апаратура, но и ще ви даде готови решения за развитие на вашия бизнес. Защото вашият просперитет е и наш просперитет!

ЦЕНА ЗА УЧАСТИЕ

510 лв. без ДДС промо цена до 30 март 2019 г.
560 лв. без ДДС цена ранно записване до 30 април 2019 г.
610 лв. без ДДС стандартна цена на записване

Цената включва:

  • пълен достъп до конферентната и hands-on залата
  • 2 нощувки със закуски в Pirin Golf Hotel&SPA
  • Обяд на 05 юни 2019
  • Коктейл за добре дошли и вечеря на 04 юни 2019
  • VIP вечеря с лекторите на 05 юни 2019
  • ползване на SPA и Фитнес центъра на хотела.
РЕГИСТРИРАЙ СЕ